Slik kan du følge med på rehabliteringen

I mangel på muligheter for å avholde informasjonsmøter vil styret i stor grad benytte hjemmesiden aktivt for å sørge for at beboere til enhver tid er oppdatert med siste nytt på rehabiliteringen,

Alle andeler skal nå ha motatt et infoskriv i posten med siste nytt om rehabiliteringen. Viktige beskjeder vil selvfølgelig fortsette å komme i posten til alle. Men for de som gjerne vil være kontinuerlig "i loopen", eller ønsker mer detaljert informasjon om prosessen vi er inne i, så vil vi henvise til rehabiliterings-siden vår her på hjemmesiden.

På hovedsiden vil du finne fremdriftsplaner, litt historikk om prosjektet, månedlige oppsummeringer og lenker til statusrapporter og tidligere infoskriv.

På siden spørsmål og svar vil vi legge ut de mest vanlige spørsmålene vi får underveis i rehabiliteringen. Her kan det være lurt å ta en titt før man selv stiller spørsmål, kanskje noe allerede er besvart.

På siden informasjon vil vi legge ut alt informasjon du måtte ønske deg om rehabilteringens gang. Hva som skal gjøres og i hvilken rekkefølge, hvordan det skal se ut, hvem som skal jobbe for oss, hva det koster, hva husleie blir osv.

På siden siste nytt vil vi legge ut, som tittelen antyder, siste nytt innen rehabiliteringen.

Følg med, vi går inn i en spennende fase!

08.04.2020 11:14