Vedr bredbåndsavgift

Det er flere som har henvendt seg til styret, Telia og Vestbo for å få definert hvilken del av husleien som dekket bredbånd.

I oversikten over felleskostnadene står definert en utgift som kalles "Kabel-TV/bredbånd" og er den månedlige avgiften til Telia på kr 349,-. Det er flere som i disse dager kontakter oss fordi arbeidsgiver skal dekke bredbånd ved hjemmekontor. Og beboer ønsker da å vite hvor mye av den nevnte avgiften som er for TV, og hvor mye som er for bredbånd.

Det korte svaret er at vi kun betaler for bredbånd.

Det er ingen separert avgift for TV, vi har ikke lenger kabel-TV, vår TV går via bredbåndet. TV kan anses som en slags "ekstratjeneste", hvor de som ikke vil ha TV kan bytte til "ekstratjeneste" med høyere bredbånd i stedet. Men det er bredbåndet som er hovedleveransen. Det er kun de som kjøper tilleggskanaler som betaler en egen avgift for TV, og dette faktureres da til beboer direkte. 

For å dekke ditt bredbånd skal altså din arbeidsgiver betale 349,- per mnd, pluss evt det du privat betaler til Telia for høyere hastighet.

17.02.2021 16:13