Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenesten er en viktig og serviceorientert tjeneste for alle andelseierne i Lynghaug borettslag. Kenneth Skar er fast ansatt i 100% stilling som vaktmester i borettslaget. Jonn Harald Knutsen er ansatt i 50 % i prosjektstilling. Kontor til vaktmestertjenesten finner du i enden av garasjerekken nærmest skolen.

Vaktmestertjenesten sikrer vedlikehold av bygninger og utearealer og bidrar til et trivelig bomiljø for alle. Det er derfor viktig å respektere vaktmesters arbeidstid og arbeidsoppgaver. Vi oppfordrer derfor alle til å benytte kontaktskjema ved henvendelser til vaktmestertjenesten.

Når du bestiller vaktmestertjenester via kontaktskjema, vil vaktmester motta bestillingsskjemaet ditt og vurdere om det er noe han kan gjøre. Vaktmester vil deretter kontakte deg for å avtale en passende tid for å diskutere hva som trengs å gjøres. Avtaler mellom beboer og vaktmester avtales som hovedregel på onsdager og torsdager.

Styret påpeker at dersom du som beboer ønsker assistanse i leiligheten, og det ikke er borettslagets ansvarsområde, kan du som andelseier bli fakturert for dette. Prisen er på dagtid 700,- pr. time. Dette vil avklares på forhånd.

Ordinær arbeidstid:
Mandag- fredag: 07:00 og 15:00 

Kontortid:
Vaktmester har kontortid mandag -fredag fra 10.00 – 11.00. Det er mulig å henvende seg på telefonnummer: 47909678 i dette tidsrommet.

Reklamasjoner:
Alle spørsmål om reklamasjoner skal sendes på e-post til: Lynghaug.borettslag@gmail.com

Nøkkelbestilling:
Nøkkelbestilling. Bestill her

Bestilling av navn på ringeklokke:
Lynghaug.borettslag@gmail.com

Viktige telefonnummer:
Styretelefon: 48107233

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.