Borettslaget har signert ny avtale for TV og nett-tjenester

Da avtalen med Telenor går ut februar 2020 har styret i en periode kommunisert med flere leverandører av TV/nett-tjenester. Vi har hatt i tankene de utfordringer som har vært med den nåværende avtalen, og de ønsker som har vært ytret fra andelseierne. Målet var å få en ny og bedre avtale, med minst mulig kostnadsøkning.

Vi har vurdert de innkomne tilbudene basert på tre hovedpunkter:

  1. Avtalens innhold. Det vil kort sagt si pris og hva man får for pengene.
  2. Styret har undersøkt erfaringer og statistikker på hvor fornøyd kundene de de aktuelle tilbyderne er. Det er også signalgivende for fremtiden hvilken interesse tilbyder legger i å gi best mulig avtale for våre beboere.
  3. Pris og vilje til å assistere med det arbeidet som skal gjøres med kabler og nettlinjer ila rehabiliteringsperioden.

Etter en grundig vurdering av innkomne tilbud har styret nå signert avtale med nettleverandøren Get.

Avtalen vil gjelde fra mars. Styret vil sende ut brev med detaljer om den nye avtalen over nyttår, og Get vil også komme på infomøte/ekstraordinær generalforsamling som er planlagt ila februar, slik at de kan presentere alle detaljer av hva beboerne kan få med denne avtalen, og andelseierne kan stille de spørsmål de måtte ha direkte til kilden.

Den nye avtalen vil i korte trekk bestå av følgende:

  • Månedsavgift 349,- (nåværende 280,-, nærmeste pris i andre tilbud var 449,-) De 6 første mnd vil være gratis.
  • Ny TV-box med TV-pakke og poeng til å «kjøpe» ekstra kanaler. Opptak til sky med 1TB lagringsplass.
  • WIFI 6 (flyplass-standard). Denne type ruter gir mye bedre dekning gjennom tykke vegger slik som vi har. I tillegg gir Get nettgaranti, og de vil installere WIFI forsterkere gratis dersom det er deler av leilighetene som har for dårlig dekning.
  • Grunnhastigheten i pakken blir 50Mbit, som er 5 ganger høyere enn vi har i dag.
  • Dersom man ikke ønsker TV pakken kan denne byttes mot 500Mbit netthastighet. Dette kan da også byttes tilbake når som helst.
  • 12 mnd gratis premier league til de som ønsker det.
  • Get påtar seg alt ansvar og kost ifm det som må gjøres med nettet under rehabiliteringen.

Montører fra Get vil ta seg god tid til å gi personlig opplæring om det nye utstyret til alle som ønsker når det blir installert.

Det ovenfor nevnte er bare en brøkdel av detaljene i avtalen, og Get tilbyr også mange andre fordeler til sine kunder som ikke er direkte relatert til vår avtale, vi vil la de få lov til å fortelle om alle detaljene selv i infoskriv over nyttår.

Vi er meget fornøyd med de avtalevilkårene vi har fått hos Get, og ser frem til et godt samarbeid. Og så håper vi selvfølgelig at den nye avtalen vil falle i smak hos våre andelseiere. Dette blir bra!

20.12.2019 08:53