De vanligste spørsmålene og svar

 1. Har dere forkjøpsrett?  Nei. Vestbo er kun forretningsfører, vi er et uavhengig borettslag. Medlemskap i boligselskap før innflytting er ikke pålagt.
 2. Kan jeg skifte låsen i inngangsdøren selv?   Nei. Vaktmester kontaktes
 3. Kan jeg selv velge strømleverandør?   Ja. Du kan selv velge og endre strømleverandør.
 4. Kan jeg oppbevare bildekk i boden?   Nei. Bildekk skal ikke oppbevares i blokken. Det må du evt. ha på dekkhotell, eller i garasje om du har.
 5. Fellesbodene, kan jeg sette noe der?   Ja, men kun for kortere oppbevaring. Gjenstander som hensettes der må være merket med ditt navn. Hvis ikke kan du risikere at det blir fjernet og kastet uten varsel. Hvis det er kjent at det er dine ting kan du bli pålagt faktura for kostnader forbundet med fjerningen.
 6. Jeg vil ha varmepumpe, kan jeg anskaffe meg det?   Det kan du, men du må søke styret først. Skjema og krav finner du her. Det vil ikke være mulig å plassere varmepumper på utsiden av de innglassede altanene. Det er avklart med leverandører at det er fullt mulig å ha varmepumpe på innglasset altan, men det er mest optimalt om du lar vindu på altanen stå på gløtt. Bruk av varmepumpe på innglasset altan skjer på eget ansvar.
 7. Jeg har glemt nøkkel og kommer meg ikke inn. Hva gjør jeg?   Du må ringe Relisec på 03765. Du må kunne fremvise ID før de låser deg inn. Det koster 1250,-
 8. Kan jeg leie vekk leiligheten min?   Ja. Info finner du her. Du trenger kun søke hvis du selv ikke skal bo i leiligheten.
 9. Naboen min bråker, hva gjør jeg?   Prøv alltid først å ta det opp med naboen. Send en skriftlig klage til styret. Styret håndterer saken videre. Det er viktig at styret mottar klager skriftlig og ikke muntlig for at vi skal kunne føre saksgang.
 10. Når skal det være stille i oppgangen? Kl.23:00. Skal du ha ett festlig lag, informer dine naboer i forkant. Ta hensyn! Oppussing etc som støyer kan ikke gjøres etter 20:00 på hverdager, lørdager etter 18:00. Søndager og andre røde dager er dette ikke tillatt. Se husordensregler 
 11. Jeg må ha postkasseskilt - hvordan? Det er mange nettsiden som selger skilt til postkassen, eksempelvis postens skiltbutikk. Skiltet skal være størrelse: 58x94mm.