INGOLF MIKKELSEN 80 ÅR

INGOLF MIKKELSEN 80 ÅR

I dag heiser vi flaggene i borettslaget for vår kjære beboer og dugnadshelt Ingolf Mikkelsen.

Ingolf ble født 24. januar 1941 på Kolltveit, som var hans hjem frem til han flyttet til Lynghaug borettslag i 1996 for å bo sammen med sin kjære Laila. Som det arbeidsjernet han alltid har vært har han jobbet på hermetikkfabrikk på Sotra/Øygarden og på CCB basen på Ågotnes. Der pensjonerte han seg i en alder av 65 år. Men Ingolf er ikke en type pensjonist som lener seg tilbake og nyter tilværelsen fra sofaen. Han har stått på som frivillig i Røde Kors sin besøkstjeneste, og ikke minst gjort seg bemerket for tidligere styreleder Arvid Pettersen, som en person som alltid dukket opp på dugnader og dro lasset. Og i en klok beslutning ble Ingolf derfor forespurt om å få en litt mer offisiell rolle, på fast dugnadskontrakt.

Vaktmester Kristian Andersen : «Ingolf er ikke av de som «tar stor plass», men jobber i det stille uten å gjøre noe stort nummer av dette. Han er 100% til å stole på og meget kunnskapsrik.»

Kjære Ingolf.

En bauta, et arbeidsjern og en humorist. Du er godt kjent for de aller fleste som har bodd her en stund, og resten kjenner nok til deg om de ikke har snakket med deg. Om det er å se deg vedlikeholde våre enorme gressplener om sommeren, måke gangveiene om vinteren, stake rør og hjelpe med dører i vranglås, skifte lyspærer i gangene, henge opp julelys i borettslaget eller heise flagg i våre mange stenger. Alltid en vink, et smil, en god prat og litt lun humor hvis man treffer deg rundtom i borettslaget. Det du ikke vet om borettslaget det er ikke verdt å vite. Og din evne til å alltid stille opp, om det er tidlig morgen, sen kveld eller helg, du imponerer alltid med ditt engasjement og ståpåvilje.

Vi setter umåtelig stor pris på arbeidet du gjør og ikke minst deg som person. Din evne til å spre godt humør er uvurderlig. Takk for at du er den du er!

Vaktmester Kristian, tidligere vaktmester Åge Hjøllo og styret (Grete, Birte, Safdar, Kjersti, Catherina, Sissel og Kristin) vil på vegne av borettslaget formidle de hjerteligste gratulasjoner med de første 80 år, og ønsker deg en fantastisk feiring.

Takk til Willy for hjelp med å heise flaggene. Foto er lånt av Nina Johannessen. Ingolf ble overrekt en oppmerksomhet på vegne av borettslaget tidligere denne uken.

24.01.2021 07:53