Siste nytt uke 3

Styret hadde styremøte 18. januar, neste styremøte er satt til 21, februar.

Lekeplassen bak nr 71 har mottatt de nye lekene til oppgraderingen. Planen var at denne skule oppgraderes umiddelbart over nyttår, men pga stort snøfall har dette blitt litt forsinket.

Styret vil oppfordre til å kaste papp i gjenvinningen så rakst som mulig etter å ha pakket ut varer, eks fra IKEA. Skadedyret skjeggkre er trives veldig godt i papprike miljøer, og kan ha blitt med deg hjem fra forhandler. Lagring av papp i boder o.l gir mijø for skjeggkre til å etablere seg i bygget.

Borettslaget bemerker at vaktmester må bruke unødvendig mye tid på skfiting av lamper og lyspærer. Det planlegges å , over de neste årene, skifte ut lysene i oppgangene med LED lys med bevegelsessensor for at pærene skal vare lenger og vi ikke bruker unødvendig strøm på belysning når ingen er i oppgangen.

Vi får en del spørsmål om når filter skal skiftes i ventilasjonen, vi har nå lagt ut oversikt over dette her. Vaktmester tar kontakt for å avtale tid hos deg.

Vi har oppdatert informasjon rundt fakturering for lading av bil. Se oppdatert informasjon i rød skrift på ladesiden her.

19.01.2023 13:03