Informasjon om ny betalingsløsning for lading

Styret har besluttet å gå over til Easse pay, som er en helautomatisk betalingsløsning, fra 15. september 2023

Hva må du som lader gjøre innen 15 september?
Tjenesten aktiveres automatisk fra og med 15.september. For at du skal kunne fortsette å lade må du innen 15. september ha lagt til betalingsmetode/Payment. Dersom dette ikke er gjort vil du ikke kunne lade. Registreringen gjøres direkte i appen. Du vil fra denne dato bli trukket direkte fra ditt betalingskort etter hver ladeøkt.

Kostnad:
Lynghaug borettslag har valgt spotpris som løsning med påslag på kr 1.00 for utgifter til nettleie og andre kostnader. Med denne løsningen vil andelseiere alltid får riktig pris og mest rettferdig pris.  I tillegg til strømprisen betaler hver bilfører en Easee Pay-avgift på 45 øre per kilowattime. Det skal ikke straffe seg å lade mye. Derfor er det satt et pristak på Easee Pay-avgiften på 59 kroner per måned. Siste faktura for ladeutgifter kommer i uke 38 og vil være siste faktura for perioden 01.08- 14.09.23

Løsningen vil evalueres i mars 2024

Hvordan legger du til betalingskort?

  • Sørg for at du har siste versjon av appen, hvis ikke må du laste ned oppdatering.
  • Åpne appen og gå til  din profil. 
  • Under der du kan legge til RFID nøkkel står det nå "betalingsløsning". Du kan velge å legge til kort eller f. eks google pay. 
  • Appen vil nå verifisere kontakt med din bank ved å fakturere deg et symbolsk beløp. (ved test var det 0kr for kort og 10 øre for google pay).
  • Du vil nå få en melding i appen om at du er klar for lading og betaling.
  • Merk at løsningen ikke virker før 15. september, og merk at du ikke vil kunne lade dersom du ikke har penger på kortet.

31.08.2023 13:24