Infoskriv for mai

Infoskriv for mai

... og litt om dugnad

Rehabiliteringen av bygningsmassen vår er ferdig, nå gjenstår tilbakeføring av uteområdene våre. Styret håper at alle i borettslaget vil være med og bidra til at vi får det koselig rundt oss.

Vi oppfordrer til å bli med på dugnardsmåned! I bytte mot dugnadsarbeid vil vi få en container der vi kan kaste eierløse ting fra fellesbodene våre.

Mange av bodene er låst for å forhindre rot og forsøpling, disse vil låses opp før uke 19 slik at det vil være mulig å rydde ut av dem.

Lørdag 13.mai kl 11 til 13 arrangerer vi en fellesdugnad med bossplukking ute. Møt ved vaktmesterboden kl 11 for å få engangshansker og bosspose. Kl 13 deler vi ut is til alle barna som blir med på ryddingen.

Forslag til hva du kan gjøre resten av dugnadsmåneden:

  • Snakk med naboene dine og arranger en ryddedag i fellesboder
  • Sorter ut ting fra boder som ikke har en eier og plasser dette ved containeren
  • Ta med en pose ut når du går tur, plukk opp boss du ser langs din vei og kast i bossnedkastet ditt (ikke vær bekymret for antall nedkast og vekt, du blir ikke fakturert for dette. Det viktigste er å få boss dit det hører hjemme).
  • Kontakt styret for å få godkjennelse til innkjøp av eventuelle potter og planter til å ha på utsiden av din blokk: lynghaug.borettslag@gmail.com (minner om at gammel epostadresse til oss ikke lenger er i bruk)

Bruk av containeren:

  • Den vil stå ved vaktmesterboden i uke 19 og uke 22
  • Kun til kast av mindre og mellomstore gjenstander, ikke store møbler
  • Den låses av på ettermiddagen for at vi skal ha kontroll på hva som kastes. Når containeren er låst kan du sette det du skal kaste ved siden av den, så vil vakmester plassere det inn dagen etter.
  • Det vil være merkede områder ved siden av containeren for småelektrisk og farlig avfall som malingsspann/olje. Dette skal IKKE i containeren.

Vi håper så mange som mulig vil være med på dugnadsarbeidet og hjelpe til med å få orden på fellesområdene våre!

05.05.2023 13:12