Sommeren 2024

Sommeren 2024

Styret ønsker alle en glitrende sommer!

Driftsavdelingen vår blir stengt i perioden 01-12.juli på grunn av ferieavvikling. Resten av juli vil bemanningen være 50% og kun hasteoppgaver vil prioriteres. Fra 29.juli er vi tilbake i full drift :)

Styrets postkasse er flyttet opp til driftsavdelingen, den henger nå synlig utenfor kontoret til vaktmesterne. Den gamle postkassen utenfor styrekontoret er fjernet.

Badebasseng som brukes ute på fellesområdene i sommer må tømmes for vann etter hvert bruk. Hvis det skulle skjedd en ulykke vil borettslaget være ansvarlig og alle vil unngå ulykker. 

Minner om at vi har tre bord med benker, hengekøye, bocciabane og en fellesgrill utenfor nr.17, håper mange vil benytte seg av dette området i sommer.

Lørdag 31.august inviterer styret til sommerfest i Lynghaug Borettslag. Vi lager til et festområde på baksiden av blokk 23-25. Det blir partytelt, stoler, bord, kake, felles griller man kan benytte til medbrakt grillmat og artige ting som skjer for både store og små. Det kommer egne invitasjoner i postkassene.

God sommer alle sammen!

27.06.2024 13:53