Dette må du gjøre før Markhus kommer til din blokk

MERK! Vi ser desverre på første blokken at der er flere som ikke overholdt fristen som ble gitt for å fjerne eiendeler fra altanen. Dette har dermed medført en forsinkelse i denne ukens rivingsplan. Vi er alle ansvarlige for å bidra til at rehablilteringen kan gjennomføres etter skjema.

Vi ser oss derfor nødt til å innføre gebyr for de som ikke overholder tidsfristene som gis. Dersom møbler ikke er fjernet fra altanen innen riving starter vil disse fjernes med kranen og settes på plenen. Dersom de ikke fjernes derfra ila det neste døgnet vil vaktmester frakte disse til BIR, og den enkelte beboer vil bli fakturert borettslagets kost i denne forbindelse.

Dersom Markhus må tilkale elektriker eller andre fag for å gjøre din altan trygg å rive vil dette også viderefaktureres til beboer. 

Det gis rimelige frister, det skal ikke være noen grunn for ikke å overholde disse uten avtale med borettslaget.

Vi referer også til infoskriv fra Markhus som kom i posten.

Før rivearbeidet starter på din blokk må du sørge for at alt løsøre er fjernet fra din balkong. Det vil si alt av møbler, veggpynt, blomsterpotter, ampler, varmepumpe osv. Dersom du ønsker å ta vare på møbler fra altanen men ikke har plass til å lagre dette vil Markhus sørge for lagringsplass. I første omgang er dette utendørs lagring, men det vil bli tilbudt begrenset lagringsplass i container for det som ikke kan oppbvares ute. Alt som skal lagres overleveres til Markhus på eget ansvar, og skal være godt merket med eiers navn og leilighet.

Før Markhus skal inn i din leilighet må du sørge for at det er fri tilgang til alle områder hvor det skal arbeides. Markhus vil gi deg go informasjon om dette når det nærmer seg. I hovedsak vil det si å ta ned gardinstenger og fester og annet som henger i og rundt vinduer, flytte møbler minimum 1-1,5meter fra dører og vinduer som skal skiftes, og ta ned bilder og annet som henger på veggene som kan falle ned når det dunkes og arbeides.

21.04.2020 09:35