Dette må du gjøre før Markhus kommer til deg

Før rivearbeidet starter på din blokk må du sørge for at alt løsøre er fjernet fra din balkong. Det vil si alt av møbler, veggpynt, blomsterpotter, ampler, varmepumpe osv. Plankegulvet tilhører altanen og trenger ikke fjernes. men dersom du har lagt eget gulv må dette vekk. Altanene er i sin tid montert uten stikk-kontakter eller lys. Dersom du har dette er det privat installert og er ditt ansvar å fjerne. Strømførende ledninger må isoleres med elektrikertape. Dersom du ønsker å ta vare på møbler fra altanen men ikke har plass til å lagre dette vil det vil bli tilbudt begrenset lagringsplass i container. Styret vil koordinere dette. Alt som skal lagres er på eget ansvar, og skal være godt merket med eiers navn og leilighet. Du vil få beskjed om dato containeren vil være åpen for levering, den vil deretter bli låst. Igjen vil du få beskjed når du kan hente tingene dine. Denne beskjeden gis når styret har fått beskjed fra kommunen om at det er gitt brukstillatelse for altanene. Så selv om vi ikke nødvendigvis har fått offentliggjort dette i skriv enda, så kan man stole på at det er tillatt å bruke altanen senest fra den dato man kan hente møbler ut av containeren.

Det er IKKE under noen omstendigheter tillatt å lagre gassflasker i containerene!! Om sommeren blir det varmt som fy inni containeren og gassbeholder vil ikke tåle dette. 

Før Markhus skal inn i din leilighet må du sørge for at det er fri tilgang til alle områder hvor det skal arbeides. Markhus vil gi deg go informasjon om dette når det nærmer seg. I hovedsak vil det si å ta ned gardinstenger og fester og annet som henger i og rundt vinduer, flytte møbler minimum 1-1,5meter fra dører og vinduer som skal skiftes, og ta ned bilder og annet som henger på veggene som kan falle ned når det dunkes og arbeides

14.04.2021 11:26